♥ New Event ♥

♥ Follow Us & We'll Follow U Back! ♥

Google+ Badge

♥ Exchange Banner ♥

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Wednesday, 18 January 2012

Promosi Shawl Beaded & Roses 2012

Salam semua!!!
Haaa ini dia shawl yang sangat cantik dan terhangat di pasaran!
Shawl ni di bahagian satu hujung ada roses dan di bahagian satu hujungnya lagi ada beaded tergantung. Cantik sangat tau! Hehe..shawl ni tak lebar sangat macam shawl pashmina tu. So, sape2 yg taknak pakai lebar2, boleh la pakai shawl ni. Kemas terletak di atas bahu. :)
Harganya pun tak mahal. Murah sangat dengan promosi kami di Efa Shawls.

Buy 1 = RM20, Buy 2 = RM33

GRAB NOW!!!

BR BLACK
-SOLD OUT-

BR BLUE
-AVAILABLE-

BR BROWNISH GREY
-AVAILABLE-

BR GREEN
-AVAILABLE-

BR GREY
-AVAILABLE-

BR MANGOSTEEN
-AVAILABLE-

BR PURPLE
-AVAILABLE-

BR RED
-AVAILABLE-

BR WHITE
-AVAILABLE-

BR YELLOW
-AVAILABLE-

Ala Ariani Ruffles 2012

Assalamualaikum si cantik semua!

Kalini efa nak update kat semua tudung terbaru tahun 2012 ini.
Material tudung ni adalah lycra yang tidak mudah tercalar atau tercarik bila terkena benda tajam. Tak macam kain kain lycra cotton yang lain yang akan berbulu-bulu bulat kecil atau tertarik panjang jika terkena benda tajam seperti tercarik kat tepi bucu meja atau hanger baju yg tajam.

Harga tudung ni sangat berpatutan mengikut pasaran semasa iaitu RM45 sehelai dengan 10 pilihan warna yang sangat menarik. Selamat bershopping ya! :D
HARGA PROMOSI = RM35
(jimat RM10!!!) 


AR PINK
-AVAILABLE-

AR DARK BROWN
-AVAILABLE-

AR DARK PURPLE
-AVAILABLE-

AR GREY
-AVAILABLE-

AR LIGHT BROWN
-AVAILABLE-

AR LIGHT GREEN
-AVAILABLE-

AR LIGHT PURPLE
-AVAILABLE-

AR ORANGE
-AVAILABLE-

AR PEACH
-AVAILABLE-
AR RED
-AVAILABLE-


Sunday, 8 January 2012

Koleksi Polkadot 2012

Material : Pashmina Silk
Price : Buy 1 = RM25, Buy 2 = RM40



BP BLUE
-AVAILABLE-

BP PINK
-AVAILABLE-

FP BLACK DOT
-AVAILABLE-

FP BLUE DOT
-AVAILABLE-

FP BROWN DOT
-AVAILABLE-

FP PURPLE DOT
-AVAILABLE-

FP FULL RED
-AVAILABLE-

FP RED DOT
-AVAILABLE-

CP BLUE
-SOLD OUT-


CP PINK
-SOLD OUT-

Wednesday, 4 January 2012

Dalam Seminggu Dua Ni



PENGUMUMAN PENTING!


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.
Blog Efa Shawls dalam pembaikan dan proses kemaskini.
Harap bersabar kerana kami akan mengupdate item terkini 2012.
Ingin maklumat pantas,
kunjungi kami di facebook fan page dan klik like kami.
Terima Kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Order Form (Fill it only if u serious want to buy ok!) ♥

Full Name (as in IC):
Phone Number:
Email Address [make sure active]:
Address [make sure put the correct poscode]:
Code Of Items & Amount: [eg. Code AA = 2 helai]
I will pay within
I have read and agree with all the terms & condition apply. Yes
If the owner reply your order form through email is late;
Anything to say?

This HTML form was created by Freedback.

♥ Come Again!!! ♥