♥ New Event ♥

♥ Follow Us & We'll Follow U Back! ♥

Google+ Badge

♥ Exchange Banner ♥

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Sunday, 16 September 2012

Bawal Zinnirah

Assalamualaikum semua gojes di luar sana dan yang paling penting kepada semua fans kami! ^_^
selamat berhujung minggu sambil cuci mata shoping online..hehe..
haaa...ini adalah tudung yang paling terbaru..dah paling letak terbaru pulak tu..haha..punye nak kata sangat-sangat barulah! khas dari kami..harga memang tak lari..macam biasa,hanya yang terbaik dan termurah dari kami..
Bawal Zinnirah sehelai RM18..sangat berpatutan harganya kerana ia adalah bawal berkualiti tinggi..kainnya sangat selesa dipakai,warnanya 2 tone dan mempunyai corak seakan-akan corak tiger...sangat cantik!
stok terhad tau! beli sekarang sebelum habis~~~

Code Item :: Z1
Status :: AVAILABLE

Code Item :: Z2
Status :: AVAILABLE


Code Item :: Z3
Status :: AVAILABLE


Code Item :: Z4
Status :: SOLD OUT!


Code Item :: Z5
Status :: AVAILABLE


Code Item :: Z6
Status :: AVAILABLE


Code Item :: Z7
Status :: AVAILABLE


Code Item :: Z8
Status :: AVAILABLE


Code Item :: Z9
Status :: AVAILABLE


Code Item :: Z10
Status :: AVAILABLE


Code Item :: Z11
Status :: AVAILABLE


Code Item :: Z12
Status :: AVAILABLE


Code Item :: Z13
Status :: AVAILABLE


Code Item :: Z14
Status :: AVAILABLE


Code Item :: Z15
Status :: AVAILABLE


Code Item :: Z16
Status :: AVAILABLE


Code Item :: Z17
Status :: AVAILABLE


3 comments:

ismail naim abdullah said...

ada tak saiz kanak2..

Yuliana Wahit said...

hi.. yuyu jalan2 dan follow sini.. come visit my site http://www.sayeshukepink.com/

Nurmujahidah Ismail said...

boleh tak buatkan tutorial nak pakai macam ni,, cm best sgt, kalau buat gitau k,, :) follow here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Order Form (Fill it only if u serious want to buy ok!) ♥

Full Name (as in IC):
Phone Number:
Email Address [make sure active]:
Address [make sure put the correct poscode]:
Code Of Items & Amount: [eg. Code AA = 2 helai]
I will pay within
I have read and agree with all the terms & condition apply. Yes
If the owner reply your order form through email is late;
Anything to say?

This HTML form was created by Freedback.

♥ Come Again!!! ♥